Derventski list

*Полиција 122
*Ватрогасци 123
*Хитна помоћ 124
*Породична медицина 053/333-218
*Амбуланта Осиња 053/325-018
*Општина Дервента 053/315-121
*Аутобуска станица СТП 053/333-499
*Нова аутобуска станица 053/331-902
*Туристичка организација 053/334-667
*Центар за културу 053/333-190
*Спортско културни центар 053/334-090
*Центар за социјални рад 053/311-080
*Народна библиотека 053/332-961
*Комуналац 053/333-466
*Електро Добој, РЈ Дервента 053/209-706
*ФЗО, пословница Дервента 053/333-282, 053/310-210
*Фонд ПИО, пословница Дервента 053/311-780
*Основни суд Дервента 053/331-006
*Пореска управа РС, ПЈ Дервента 053/333-125
*Републичка управа за имовинско-правне послове – ПЈ Дервента 053/311-830
*Завод за запошљавање – Биро Дервента 053/331-677