РС-РЕГИЈАХроника

Без крађe возила у добојској регији у фебруару

Власници аутомобила на подручју Полицијске управе Добој у фебруару су сачували своје љубимце на четири точка од крадљиваца, јер у овом мјесецу није забиљежена ниједна крађа возила.

У добојској полицији наводе да су за то заслужне акције које су организовали у претходном периоду.

Подсјетили су да су у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет МУП-а РС ријешили неколико крађа на подручју полицијских управа Добој, Источно Сарајево и Бањалука, а сарађивали су и са колегама из Тузланског кантона.

– Једну групу лица која су се бавила крађом возила успјели смо идентификовати и лишити слободе, чиме смо ријешили и крађе возила на подручју Добоја и Дервенте. И мислим да нам је и то у доброј мјери допринијело да немамо пријављених крађа возила. Такође, знате да смо пред крај прошле године имали групе са подручја ФБиХ, када смо ријешили крађу шест возила која су углавном била старије производње, то су били голф два и пасати. Ми смо те двије групе ставили под контролу, односно идентификовали, против њих поднијели извјештаје, тако да, ево, сада имамо мирно стање, пратимо га даље –  изјавио је начелник Полицијске управе Добој Слободан Радинковић.

У фебруару није било ни разбојништава, али зато јесте саобраћајних несрећа, и то 58, а једна особа је смртно страдала.

http://www.nezavisne.com

Related posts

Настава у РС почиње 1. септембра, часови 45 минута

admin

ДЕРВЕНЋАНИН ЗАТЕЧЕН У КРИВОЛОВУ

admin

Патријарх Порфирије: Мир је пут православног народа

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još