Друштво

Бесплатни стручни третмани за дјецу са потешкоћама

Удружење родитеља дјеце и омладине са посебним потребама и инвалидних лица „Сунце“ и Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ заједничким снагама реализују пројекат „Рани третман за дјецу са сметњама у развоју са подручја града Дервента“, а који обухвата пружање услуга ране интервенције за дјецу узраста од двије до десет година и њихове родитеље.

Овај пројекат омогућава бесплатне третмане код логопеда, дефектолога и едукатора – рехабилитатора, а они ће бити доступни у просторијама „Будућности“.

– Позивамо заинтересоване родитеље дјеце од двије до десет година, а који имају одређене потешкоће или заостајање у развоју да нам се јаве на број телефона 053/333-846 или у просторије „Сунца“ или „Будућности“ те се информишу о укључивањима у пројекте – рекли су реализатори пројекта додајући да пројекат финансира Министарство здравља и социјалне заштите РС.

Related posts

УДРУЖЕЊУ „СУНЦЕ“ НА ПОКЛОН 500 ЧЕСТИТКИ

admin

Доњи Вишњик, Шушњари и Поље данас без струје

admin

„ТРОЛОВЦИ“ НТЦ СИСТЕМОМ УЧИЛИ О МЕКСИКУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još