Хроника

Дервенћанин осумњичен за крађу новца

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента у суботу су, исти дан након пријаве, идентификовали лице иницијала А.С. из Дервенте за које постоји основ сумње да одговорно за крађу.

– Полицијској станици Дервента обратило се оштећено лице из Дервенте које је пријавило да је у претходна два дана у спортској кладионици у Дервенти заборавило своју торбицу у којој су се налазили лични документи и новац у износу од око  2.500 евра, 1.000 долара, 250 КМ и куна и динара у противвриједности од око 700 КМ, те да је торбицу пронашао запослени, али да у њој недостаје новац – саопштено је из Полицијске управе Добој додајући да је полиција исти дан идентификовала лице иницијала А.С. из Дервенте и код њега пронашла и одузела дио отуђеног новца.

Послије документовања и комплетирања предмета, против наведеног лица ће Окружном јавном тужилаштву у Добоју бити достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу.

 

Related posts

Осумњичен за незаконито ископавање шљунка од око 2,3 милиона КМ

admin

Ухапшен осумњичени
за крађу алата

Derventski List

Зворничанин осумњичен
за пљачку

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još