ИЗДВОЈЕНОНовости

ДОНЕСЕНА НАРЕДБА О РАДНОМ ВРЕМЕНУ, НА СНАГУ СТУПА СУТРА

Начелник општине Милорад Симић, на приједлог општинског Штаба за ванредне ситуације, донио је данас наредбу о регулисању рада трговинских и других објеката на подручју општине у циљу провођења ванредних мјера за спречавање и сузбијање заразних болести, те заштите и спасавања становништва, а она на снагу ступа сутра, 16. марта.

Овом наредбом је забрањен рад угоститељским објектима, врсте ноћни клуб, свадбеним салонима, фитнес-центрима (фитнес, боди-билдинг клубовима и сличним облицима организовања, дјечијим играоницама и сточној пијаци и то сваким радним даном и викендом.

Недјељом је забрањен рад трговачким центрима, а од шест до 18 часова сваким радним даном и суботом ограничен је рад трговачким центрима, осталим трговинским објектима, угоститељским објектима свих врста (изузев угоститељских објеката у оквиру вршења дјелатности смјештајa гостију), укључујући и угоститељске објекте смјештене на аутобуским и бензинским пумпним станицама.

  • Ограничава се рад о седам до 22 часа сваким даном сљедећим трговинским објектима врсте драгстора и субјектима који обављају дјелатност производње хљеба, пецива, свјеже тјестенине и колача (искључиво у погледу продаје њихових производа) – наводи се у наредби.

Одјељење за инспекцијске послове задужено је да у провођењу ове наредбе обезбиједе поштовање одредби од стране наведених субјеката, те да свакодневно о извршењу задатака из наредбе извјештава команданта општинског штаба за ванредне ситуације.

  • Ова наредба ступа на снагу у понедељак 16. марта од седам часова – наводи се у наредби.

Комплетну наредбу можете прочитати у линку испод.

 

Наредба о радном времену

Related posts

УЛИЦАМА ВРАЋЕН СЈАЈ ПОСЛИЈЕ ЗИМСКЕ СЕЗОНЕ

admin

УМЈЕТНИЧКИ ШТИХ ДЕРВЕНТЕ ОДЗВАЊАО БАНСКИМ ДВОРОМ

admin

Служен помен погинулим
и обиљежена слава цркве

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još