Спорт

„Дринић“ на побједничком постољу

„Видовдански турнир“ у Појезни, који је добио карактер меморијалног и посвећен је трагично преминулом младићу Милошу Евђенићу, окупио је ове године 22 екипе из Дервенте, Брода, Станара, Прњавора и Градишке.

Играло се два дана, а надметања екипа пратио је велики број гледалаца, а послије квалификационог дијела турнира у завршницу су се пласирале три екипе које су у међусобним сусретима одлучивале о прва три мјеста.

Прво мјесто у синоћњем финалу припало је екипи СУ „Дринић“, друго „Грега Појезна“, а треће Футсал тиму „Појезна“. За најбољег играча турнира проглашен је Милош Мишић, који је био и најбољи стријелац, а за најбољег голмана Немања Митровић, оба из побједничке екипе.

Организатори с поносом истичу да је на турниру наступило неколико реномираних имена из свијета малог фудбала или футсала, међу којима су Антонио Секулић, капитен футсал репрезентације Хрватске, те Лука Ђерек, Енвер Буљбашић, Елдин Прељевић, Мехмед и Зијад Рамић и Тарик Идриз.

Резултати:

Футсал тим Појезна – Грега Појезна 0:2

СУ Дринић – Грега Појезна 3:2

Футсал тим појезна – СУ Дринић 2:5.

Related posts

Фудбал и дружење окупили 700 дјеце

admin

Успјесима крче пут
у свијету рукомета

Derventski List

На мегдан „Дервенти“
стиже „Козара“

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još