НовостиХроника

ЗАЛУТАЛИ МЕТАК У ДЕРВЕНТИ ПОГОДИО АУТОМОБИЛ

Прњаворчанин Ведрана Лепир (37) тврди да је јуче у вожњи погођен залуталим метком.
Пробијено је и већим дијелом смрскано задње бочно стакло, а срећа у несрећи је што је двадесетак минута прије, како каже, из аутомобила изашло његово троје малољетне дјеце.

Дјеца су сједила на задњем сједишту. Лепир их је оставио у Палачковцима и продужио код пријетеља на славу у Дервенти, када се све догодило готово у самом центру Дервенте, док се налазио за воланом своје “тојоте авенсис”.

– Кренуо сам на славу код пријатеља у Дервенту и код Аутобуске станице на обилазници чуо пуцањ. Само секунд потом сасуло ми се задње стакло на вратима аутомобила. Схвативши да сам погођен, додао сам гас и зауставио се неких 500 метара даље на бившој бензинској пумпи “Душанић”, код “Фрукте”, и одмах позвао полицију. Све је дјеловало готово нестварно – објавио је Лепир на Фејсбуку.

Лепир је изјавио да је случај пријавио полицији.
– Баш као што сам јасно чуо пуцањ, на снимку камере се распознаје и звиждук зрна, као и моја инстиктивна реакција, током вожње. Један аутомобил је био педесетак метара удаљен, тако да отклањам евентуалну могућност да је камен могао погодити у задње бочно стакло – наводи Лепир, уз апел грађанима да се обуздају од пуцњаве, јер његов случај свједочи којим опасностима могу бити изложени и случајни пролазници.

Случај је Полицијској управи Добој пријављен јуче око 13 часова.

– Након обављеног увиђаја полиција је утврдила да је на аутомобилу поломљено стакло, али није пронађен метак. Обавијештено је Окружно јавно тужилаштво у Добоју – изјавила је за Српскаинфо портпарол ПУ Добој Драгана Керкез.

http://www.srpskainfo.com

Related posts

„ПАНМЕДИК“ ПОЧЕО СА РАДОМ (ФОТО)

admin

Отворен позив за предлагање кандидата за Великогоспојинску повељу

admin

Од данас раде баште кафића, дио ученика од уторка у школама

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još