ИЗДВОЈЕНОНовости

ЗАРАЖЕНА ЈОШ ЈЕДНА ОСОБА ИЗ ДЕРВЕНТЕ

У посљедња 24 часа у Институту за јавно здравство Републике Српске тестирано је 572 лабораторијска узорка, а нови вирус корона (SARS-CoV-2) потврђен је код још 19 особа у Републици Српској, медју којима је и једна особа из Дервенте.

– Према мјесту пребивалишта пет особа је из Гацка, по три особе су из Добоја, Градишке и Лакташа, двије особе су из Бањалуке, и по једна из Приједора, Теслића и Дервенте – саопштено је из Министарства здравља и социјалне заштите РС.

Према подацима Хигијенско-епидемиолошке службе Дома здравља у Дервенти су корона вирусом, према подацима од 9. маја, заражене 43 особе, медју којима је највише корисника Дома за старија лица „Златни Луг“. Под надзором се налази 119 лица.

До сада је у Републици Српској потврђено 1.105 случајева вируса корона, а опоравило се 455 особа. Од посљедица COVID 19 преминуло је 69 особа, а тестирано је укупно 17.720 особа.

Related posts

Слиједи ново поскупљење горива

admin

Ђаци се враћају у школске клупе

admin

Скупштина града
засједаће 11. априла

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još