Спорт

За каратисте „Киме“ 25 медаља

Чланови Карате клуба “Кима“ освојили су на турниру „Трофеј Лакташа“ 25 медаља којим се окитило 11 такмичара у више категорија, а у конкуренцији 22 клубова заузели су пето мјесто.

Жана Прерадовић у катама је освојила треће мјесто и бронзану медаљу, а у двије категорије у борбама прво и друго мјесто. Николина Тривунчевић у катама је заузела треће мјесто и бронзану медаљу, исто као и у борбама.
Ведрана Малић у катама и у борбама била је друга, а Божидар Балабан у катама је освојио друго мјесто, и у двије категорије борби прво и треће мјесто. Стефан Јовичић је у катама и борбама освојио прво мјесто, док је Ален Пелеш у катама освоји друго мјесто и борбама прво мјесто.
Ненад Балабан у катама у реду кадета је освојио прво мјесто, као јуниор друго мјесто, а у борбама кадета треће мјесто. Емануел Малетић је и две категорије ката освојио прво и друго мјесто, а у борбама треће мјесто. Стефан Грабеж је у катама и у борбама освојио треће мјесто, Рајко Старчевић у катама ветерани био други, а Душко Макивић у катама ветерани први и у катама сениори други.

Related posts

Млади шахисти одмјерили
вјештине са вршњацима

Derventski List

Спортисти понос и дика Дервенте

admin

Шест медаља са првенства БиХ

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još