Хроника

Зворничанин погинуо, три Дервенћанке теже повријеђене

Зворничанин Х.С. је погинуо, док су три Дервенћанке теже повријеђене у саобраћајној несрећи на магистралном путу Зворник – Тузла, у мјесту Махала, општина Осмаци, саопштено је данас из зворничке Полицијске управе.

Теже повријеђене жене у јучерашњој саобраћајној несрећи Д.Д.М, М.Д и Х.Д. задржане су на лијечењу у Универзитетском клиничком центру Тузла.

Припадници Полицијске управе Зворник су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бијељина извршили увиђај јучерашње саобраћајне несреће у којој су учествовали аутомобили „опел зафира“ којим је управљао Х.С. и „форд фиеста“ коју је возила Д.Д.М. из Дервенте.

Х.С. је погинуо на лицу мјеста.

Полицијски службеници Полицијске управе Зворник ће након предузимања свих мјера и радњи дежурном тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Бијељина доставити извјештај о предузетим мјерама и радњама у вези ове саобраћајне несреће.

(Срна)

 

Related posts

У Укрини пронађено тијело Петре Радић

admin

ПОЛИЦИЈА СПРИЈЕЧИЛА САМОУБИСТВО ВЈЕШАЊЕМ

admin

ОРУЖЈЕ И ДРОГА ПРОНАЂЕНИ НА ЧЕТИРИ ЛОКАЦИЈЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još