Конкурси

ЛОВАЧКО УДРУЖЕЊЕ „МОТАЈИЦА“

Ловачко удружење

„Мотајица“ објављује

ОГЛАС

о продаји аутомобила путем јавне лицитације

Ловачко удружење „Мотајица“ оглашава продају аутомобила „Лада нива“, година производње 2007, бензин-плин, није у возном стању.

Почетна цијена аутомобила је 1.000 КМ.

Аутомобил се продаје у виђеном стању, а сви који га желе погледати могу се обратити у канцеларију Удружења, сваким радним даном до 12 часова.

Лицитација ће се одржати 15.03.2019. године у 19 часова у просторијама Удружења.

Право на лицитацију имају сва правна и физичка лица која прије лицитације положе кауцију у висини од 10% од почетне цијене аутомобила. Учесницима лицитације чије понуде не буду прихваћене, уплаћени депозит од 10% биће враћен.

Уколико учесник лицитације одустане од куповине након што његова понуда буде прихваћена или након закључења уговора о купопродаји одустане од његове реализације, уплаћени депозит од 10% неће му бити враћен, а ЛУ „Мотајица“ задржава право да закључи уговор о купопродаји са сљедећим најповољнијим понуђачем.

Учесници лицитације дужни су да прије почетка лицитације докажу свој идентитет (лична карта или пасош), односно да доставе пуномоћ о заступању, уколико се ради о заступницима.

 

Ловачко удружење

„Мотајица“

Related posts

Вртић „Трол“ уписује малишане рођене 2021. године

admin

„Дедина“ запошљава
раднике у производњи

Derventski List

Град Дервента продаје непокретности у обухвату РП „ДЕРВЕНТА – СЈЕВЕР – ЛУГ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još