Спорт

Марији Марић бронза у Словенији

Најмлађи тим каратиста дервентског Карате клуба, њих 18, протекле суботе показало је умјеће у катама и борбама у оквиру Интернационалног првенства у Љубљани, а запажен резултат постигла је Марија Марић чији је наступ у појединачним катама крунисан бронзаном медаљом.

Дервенћани су наступили на осам борилишта и то у категоријама од пјетлића до јуниора, раме уз раме са око 1.500 такмичара из 18 земаља.

– Велики терет био је на младим члановима, јер овог пута сениори нису ишли. Наши такмичари постигли су одличне резултате, те се наша Марија Марић пласирала на треће мјесто у појединачним катама, док су одличне резултате у борбама постигли младе наде Дарио Пејић заузевши четврто мјесто и Владимир Михајловић који је освојио пето мјесто. Четврто мјесто у категорији пионира у катама постигла је Маја Бабић, а у истој категорији пето мјесто припало је Владимиру Павковићу. Висок пласман на четврто мјесто освојила је и Дајана Видић у категорији пјетлићи у катама – саопштили су из Карате клуба.

Младим каратистима предстоји такмичење у Модричи, односно прве квалификације за Европско првенство које ће бити одржано у Сарајеву у априлу идуће године.

Related posts

Одбојкашице тријумфовале
на хуманитарном турниру

Derventski List

Кошаркаши „Дервенте“ нови прволигаши

admin

„Дервента Нектар футсал“: Четири групе сениора иду даље

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još