ЗанимљивостиМагазин

НАПИШИ ПИСМО И ОСВОЈИ КУЋУ У КАНАДИ

Канађанка Ала Вагнер расписала је конкурс за најбоље писмо, а онај коме пође за руком да импресионира ову жену, добиће на поклоној кућу у близини Калгарија у Алберти вриједну око 2,2 милиона КМ.

Осим писма потребно је и на њен рачун уплатити 42 КМ.

Заинтересовани за конкурс требају написати есеј на тему како би пресељење у бајковити дом на језеру промијенило њихов живот. Ако не прикупи довољан број пријава, Канађанка ће од одустати од игре, а такмичарима вратити новац. Такмичење је почело почетком јануара, а Ала планира да траје до априла.

Ако се не прикупи довољан број пријава, конкурс ће бити продужен до љета.

Канађанка која је неуспјешно покушавала да прода луксузну кућу с три спаваће собе на овај потез се одлучила јер жели да се исели због лошег здравственог стања. Ала Вагнер сматра да је њена кућа идеално уточиште за писце и умјетнике, због чега се и одлучила на овакав конкурс.

Есеј треба бити написан на највише једној страници (350 ријечи), а остали услови се могу сазнати на њеној страници на „Фејсбуку“.

http://www.radiosarajevo.ba

Related posts

РЕЦЕПТИ МАРИА МАНДИЋА: Рафаело чизкејк

admin

НОВА ПРАВИЛА НА ЦРНОГОРСКИМ ПЛАЖАМА

admin

РЕЦЕПТИ МАРИА МАНДИЋА: Никољданска бајадера

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još