Спорт

Највише одличја за атлетичаре из Дервенте и Прњавора

Чланови Атлетског клуба „Сан“ из Прњавора и Атлетског клуба „Дервента“ освојили су највише медаља на јучерашњем Јесењем хуманитарном кросу који је пети пут у Прњавору окупио атлетичаре из БиХ и региона у хуманој мисији.

Крос који већ традиционално организује Атлетски клуб „Сан“ имао је хуманитарни карактер, те су сва прикупљена средства на име котизације намијењена Удружењу родитеља дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју „Невен“ из Прњавора.

Како су из клуба саопштили побједници кроса у категорији сениора су Јован Росић и Глорија Куреш из Атлетског клуба „Борац“ из Бањалуке.

– Највећим бројем медаља окитили су се такмичари из клуба домаћина и Дервенћани освојивши 12 медаља, а по броју освојених одличја слиједе такмичари из Атлетског клуба „Прњавор“ са десет медаља, а по осам медаља освојили су атлетичари из Козарске Дубице и Теслића – навели су из клуба.

Related posts

Макрић најуспјешнији

Derventski List

КАРАТИСТИ ОСВЈЕТЛАЛИ ОБРАЗ У ЗЕНИЦИ

admin

МЛАДЕ СЕЛЕКЦИЈЕ „ТЕКСТИЛЦА“ УГОСТИЛЕ „РУДАР“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još