Спорт

Одбојка на пијеску се враћа у град

Једна од љетних спортских манифестација које су изазивале прилично велик интерес спортске јавности у Дервенти, свакако је турнир у одбојци на пијеску, а на радост љубитеља овог спорта, турнир ће бити одржан у другој половини августа, најавили су из Одбојкашког клуба.

С обзиром да лани, због пандемије корона вируса, турнир није одржан, организатори су имали мотив више да ове године традицију наставе.

– Одлучили смо да се озбиљно посветимо припремама за организацију турнира, како би задржали висок рејтинг који је турнир у Дервенти имао ранијих година – казала је секретар клуба Јелена Кулага додајући да ће турнир бити одржан 21. и 22. августа, у мушкој и женској категорији, те да се разматра могућност да се организује и такмичење кадета.

У оквиру припрема за љетну сезону одбојке на пијеску недавно је дјелимично уређен терен у парку поред старог моста, а радови би ускоро требали да буду настављени и завршени.

– Турнир би требало да се игра на два терена, а ускоро покрећемо промоцију турнира, када ће почети и пријаве екипа. Очекујемо да нам се јави већина екипа које су и до сада учествовале на нашем турниру, а ми припремамо неколико екипа из Одбојкашког клуба „Дервента“ – рекао је предсједник Управног одбора клуба Владимир Асентић.

Related posts

„Вашарски куп“ и
„фишијада“ у недјељу

Derventski List

РУКОМЕТАШИ СЕ ОПРОСТИЛИ ОД ЕЛИТНОГ ТАКМИЧЕЊА

admin

Мото – крос првенство БиХ
стартује из Дервенте

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još