ДруштвоРС-РЕГИЈА

Први дио дана сунчан, послијеподне киша

У Републици Српској и ФБиХ данас ће у првом дијелу дана бити сунчано и пријатно топло вријеме, а послијеподне нестабилно са кишом и локалним пљусковима.

У пријеподневним часовима ће бити сунчано уз мало облака на истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Од средине дана очекује се промјенљиво и нестабилно вријеме уз кишу и локалне пљускове са грмљавином, прво у високој Херцеговини и сарајевско-романијској регији, а затим ће се пљускови ширити ка сјеверу. Локално је могућа појава јачих пљускова са грмљавином праћена градом.

Касније послијеподне и увече пљускови ће се премјештати даље ка сјеверу и ријеци Сави, док ће у осталим предјелима бити претежно суво. На крајњем југу Херцеговине остаће суво и сунчано током већег дијела дана.

Максимална температур ваздуха биће од 19 до 24 степена, у вишим предјелима од 14 степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен источни, југоисточни вјетар.

Прена прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. На сјевероистоку је облачније, а локално је регистрована и киша.

Related posts

АМБАРИ СЕ ПУНЕ КВАЛИТЕТНИМ КУКУРУЗОМ

admin

Његују афинитете талентованих ученика

admin

У Стручној и техничкој школи почели „Дани читања“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još