ИЗДВОЈЕНОСпорт

Прволигашке мечеве дочекују са јасним циљевима

Кошаркашки клуб „Дервента“ такмичарску сезону у Првој лиги Републике Српске почиње 15. октобра у Рогатици, али прије тога слиједе два припремна меча, а из клуба истичу да су за предстојећу сезону зацртали јасне циљеве – стабилан дугогодишњи прволигашки статус уз константни развој младих играча.

С обзиром да је дервентски клуб једини у регији који је члан прволигашког друштва, мјеста у његовим редовима има и за играче и изван Дервенте, а састав за нову сезону већ је скројен.

– Екипу ће предводити капитен Никола Нединић, потом Вељко Чечавац и Марко Слијепчевић, који је најбоље рангирани играч БиХ у 3×3 баскету за 2022. годину). Желимо се захвалити Дејану Лазићу и Александру Петровићу због њиховог доприноса у остваривању прволигашког статуса и желимо им много успјеха у будућим кошаркашким подухватима – саопштили су из клуба додајући да ће такмичење у Првој лиги почети у појачаном саставу.

– Појачања чине млади и афирмисани кошаркаши који посједују велики потенцијал, односно Рајко Спасојевић из Бијељине, Теслићанин Кристијан Томић и Коља Вучинић из Бањалуке – додали су из клуба.

Сезонске карте

Послије премијерне утакмице у Рогатици, кошаркаше очекује и улога домаћина.

– Кошаркашки клуб „Дервента“ је одлучио да на све утакмице улаз буде бесплатан, а нашим навијачима понудићемо сезонске карате које ће коштати 30 марака. Свима који купе ову карту поклонићемо мајицу нашег клуба. Сва средства од прикупљених средстава биће усмјерена у развој клуба и млађих категорија – истакли су.

Related posts

Цијене горива предводе талас поскупљења

admin

ЗБОГ ДУГОГОДИШЊЕГ СУКОБА ПОТЕГАО НОЖ НА КОМШИЈУ

admin

Теквондоистима пет медаља

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još