Спорт

Прегршт медаља са балканског првенства и купа

Чланови Карате клуба „Дервента“, њих 54, распоређених у категорије од пјетлића до сениора наступили су на Балканском првенству за кадете, јуниоре и сениоре, те Балканском купу за пјетлиће, пионире и младе наде које је одражно у Модричи, а међу такмичарима из 11 земаља, кући су донијели мноштво медаља.

– У појединачним катама злато су освојили Маја Бабић, Славен Ђеорђић, Александар Вајић, Дајана Видић, Исидора Ђукић, Габријел Секулић и Стефан Љешић, док су сребрне медаље кући донијели Славен Топаловић, Давид Ђекић, Марија Савић, Анђела Гојић, Ђорђе Петковић, Сергеј Николић и Ђорђе Ратковац. Бронзе су освојили Никола Аџић, Милица Симић, Ђорђе Ратковац, Андреја Гојић, Марија Марић, Лука Живковић, Дарио Пејић, Слободанка Секулић, Владимир Михајловић и Анастасија Павловић – истакли су из клуба додавши да су такмичари медаље побрали и у појединачним борбама.

– У појединачним борбама златом су крунисали свој наступ Дарио Пејић, Дејан Дукић, Немања Видић и Александар Вајић, док је сребро освојио Давид Дринић, а бронзане медаље засјале су у рукама Анђеле Вујичић, Владимира Михајловића, Ђорђа Видића, Драгане Бабић, Сергеја Николића, Андреје Маркуљевић и Лејле Мерџановић – саопштено је из Карате клуба.

Дервенћани су били успјешни и у екипним катама, а чак пет екипа освојило је злато.

– Први тим био је у саставу Владимир Павковић, Марија Марић и Маја Бабић, тим два су чинили Анђела Вујичић, Владимир Михајловић и Дарио Пејић, тим три чинили су Слободанка Секулић, Марко Бабић и Дилара Топић, а тим четири Тамара Вујовић, Дорис Симић и Јана Васић. Пети тим чинили су Марија Ђураш, Ана Миа Стојчић и Софија Тодоровић. Сви наведени тимови освојили су злато, док су се бронзаним медаљама окитили тимови који чинили Давид Дринић, Лео Топић и Урош Спасенић и тим у саставу Николина Димитрић, Катарина Вуковић и Тијана Шарић – навели су из клуба додавши да ће овај успјех дати вјетар у леђа и мотивацију за даљи рад.

Related posts

Медаље засијале и на
Балканском шампионату

Derventski List

Миладиновићу бронза на 200 метара

admin

Најмлађи теквондоисти
окитили се са 14 медаља

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još