Спорт

Радничке игре обиловале спортским надметањима

Радничке спортске игре које су и у свом 15. издању понудиле бројна спортска надметања, али и дружења завршене су синоћ у Спортском центру, а најспретнијим су се показали запослени у „Нетворку“ освојивши највише бодова у више дисциплина.

Екипа ове фирме понијела је прелазни пехар са освојених 13 бодова (једно прво и два друга мјеста), док је други са десет бодова Инжињеријски батаљон (једно прво мјесто), а трећепласирана је „Амика“ са осам бодова (једно прво и једно друго мјесто).

Као и увијек најзанимљивија, а уједно и дисциплина са највише учесника, био је футсал. Поново су доминацију показали играчи Инжињеријског батаљона, који су савладали све своје противнике и заслужено освојили прво мјесто.

У одбојкашкој конкуренцији најспретнија је била екипа „Нетворка“ која је у финалу савладала екипу „Амике“, а у баскету није имало пуно недоумица, јер је екипа „Фрукта трејда“ доминантно освојила прво мјесто, а „Нетворк“ је био други.

У повлачењу конопца наступиле су само двије екипе, а прво мјесто припало је Шумској управи која је тијесно савладала екипу „Техпро“ резултатом 2:1.

У стоном тенису, екипа „Релакс/Амика“ је без изгубљеног сета суверено заузела прво мјесто док је другопласирани био „Нетворк“.

Футсал

Полуфинале: Нетворк – Полицијска станица 4:6, Инжињеријски батаљон – Амика 5:3

Финале: Инжињеријски батаљон – Полицијска станица 4:2

Инжињеријски батаљон: С. Љубоја, А. Авдић, С. Ђедовић, Н. Бешић, А. Спахић, Г. Кукрић, М. Новаковић, А. Шипчић, М. Јокић, Д. Крекић, А. Панић.

Стони тенис

Полуфинале: Релакс/Амика – Фрукта трејад 4:0, Нетворк 1 – Нетворк 2 2:3

Финале: Релакс/Амика – Нетворк 2 4:0

Релакс/Амика: Ђ. Срдић, Д. Јеличић

Баскет

Полуфинале: Фрукта трејад – Амика 16:6, Нетворк – Гатарић 16:15

Финале: Фрукта трејад – Нетворк 16:8

Фрукта трејад: А. Љешић, С. Кнежевић, Б. Ромић, М. Росић, З. Тешендић.

Конопац

Финале: Шумска управа – Техпро 2:1

Шумска управа: С. Танасић, С. Ружојчић, Р. Ђекић, С. Дуроња, Б. Теофиловић, З. Шљука

Одбојка

Финале: Нетворк – Амика 2:0 (25:22; 25:18)

Нетворк: С. Којић, Ј. Гојић, Б. Савић, Б. Ђуђановић, Ј. Кнежевић, С. Башић, М. Лазаревић, Р. Лазаревић.

Related posts

Настављена лоша серија

Derventski List

Спортски подвизи служе
на понос Дервенти

Derventski List

ФУДБАЛ У ДЕРВЕНТИ ОКУПИО 800 МАЛИШАНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još