ИЗДВОЈЕНОХроника

Разбојници у украденом „Кашкаију“ извели пљачку у Никшићу

Уз навођење иницијала осумњиченог, МУП Српске саопштио је да је Стојан Албијанић (27) ухапшен у Билећи у оквиру међународне полицијске акције због сумње да је учествовао у разбојништву почињеном у Црној Гори, а пљачку новца из поште у Никшићу извели су теренцем „Нисан Кашкаи“ украденим у септембру у Дервенти.

„Српскаинфо“ пише да су тројица маскираних и наоружаних разбојника јуче ујутру опљачкали блиндирано возило које је довезло новац у пошту у Никшићу, а према незваничним информацијама украдено је око 400.000 евра.

Том приликом разбојници су напали раднике обезбједјења и попрксали бибер спрејом и ударали кундаком. Радник обезбјеђења Љубиша Мрдак им се супроставио и том приликом један од разбојника га је упуцао у груди. Мрдак је убрзо преминуо од задобијених повреда.

Разбојници су побјегли џипом регистарских ознака БиХ, а који је касније прнађен запаљен.

Према сазнањима „Српскаинфо“, полиција је интезивно радила на овом случају и дошло се до информације да је са разбојништвом повезан Албијанић и он је рано јутрос ухапшен. Он до сада није био познат по неким тешким кривичним дјелима.

МУП Српске саопштио је да се ухапшени Албијанић може довести у везу и са крађом аутомобила у Дервенти која је почињенау ноћи измедју 7. и 8. септембра ове године, када је украден теренац “Нисан Кашкаи”.

(Српскаинфо)

Related posts

И даље траје потрага за несталим

Derventski List

Лист да истраје у
чувању професије

Derventski List

ПРОНАДЈЕН НЕСТАЛИ ДЈЕЧАК

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još