Спорт

Рибарске вјештине одмјерили чланови три секције

У лову рибе удицом на пловак на рибарској стази „Патковача“ протеклог викенда снаге су одмјерила 22 такмичара Спортског риболовног друштва „Укрина“ из секција „Дервента 1“ и „Дервента 2“.

– Из секције „Дервента 1“ најбољи из реда кадета био је Марко Савковић, док је од јуниора први био Драган Вујичић, док је међу сениорима највјештији био Зоран Чолић. У редовима секције „Дервента 2“, који су се представили само у категорији кадета, најбољи је био Лазар Новић – рекао је предсједник друштва Никола Стринић додавши да је истог дана одржано и такмичење у оквиру секције „Дријен“.

– Прво мјесто у редовима јуниора забиљежио је Борислав Гвозденовић, од кадета најбољи је био Бранислав Гвозденовић, док се међу сениорима највјештији показао Данијел Ковачевић – рекао је Стринић додавши да су до сада планирана такмичења одржана у четири секције од укупно осам.

– Такмичење у истој дисциплини 15. маја одржано је и и међу риболовцима из секције „Појезна“ на ријеци Илови, а међу осам такмичара најбољи је био Милош Пијетловић – казао је Стринић казавши да ће идуће недјеље бити одржана школа риболова, а предстоје и такмичења у осталим секцијама.

Related posts

Дјечији фудбалски турнир помјерен за 18. септембар

admin

Најбољи на турниру у Мађарској

admin

Нова опрема пред наставак првенства

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još