Спорт

РУКОМЕТАШИ „ДЕРВЕНТЕ“ ИПАК У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ БиХ

Скупштина Рукометног клуба „Дервента“ одлучила је на синоћној сједници да клуб ипак у наредној сезони буде дио Премијер лиге БиХ.

Из клуба кажу да се ситуација промијенила у односу на протекли мјесец када је одлучено овогодишњи шампиони Прве лиге РС остану у овом рангу такмичења.

– Захваљујући Влади Републике Српске, Министарству породице, омладине и спорта, као и нашој локалној управи који ће нам помоћ у финансијском дијелу, почели смо да склапамо играчки кадар за сљедећу сезону и наступ у највишем рангу такмичења – казали су из клуба.

Управа дервентског рукометног клуба је протеклих дана успјела да освјежи сарадњу са рукометним клубом „Борац“ из Бањалуке.

– Одржали смо састанак са директором клуба „Борац“ Владимиром Бранковићем, те смо обновили сарадњу, а истакла се и могућност трансфера играча из поставе бањалучког клуба у дервентске редове -најавили су из клуба.

Related posts

Навијачима се
захвалити побједом

Derventski List

ТЕСЛИЋАНИ ОДНИЈЕЛИ ГЛАВНУ НАГРАДУ

admin

Рукометни клуб пали
моторе за нову сезону

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još