Спорт

„ТЕКСТИЛАЦ“ ТРАЖИ НОВОГ ТРЕНЕРА

На челу стручног штаба дервентског фудбалског прволигаша „Текстилца“ доћи ће до промјене.

Руководство клуба одмах, након што је сазнало да је Данимир Милкановић прихватио понуду Фудбалског клуба „Сарајево“, кренуло је у потрагу за новим тренером.

– Очекујемо да питање шефа стручног штаба ријешимо врло брзо, како би он на вријеме могао да направи свој план и почне са радом. Након што именујемо тренера биће одређен датум почетка припрема, како би смо се што боље припремили за наставак сезоне, јер желимо да остваримо што бољи резултат и оставимо што бољи утисак – каже предсједник Скупштине „Текстилца“ Предраг Дринић.

Прво коло прољећног дијела сезоне у Првој фудбалској лиги Републике Српске требало би да буде одиграно током првог викенда у марту.

Промјене

Кад је ријеч о евентуалним промјенама у играчком кадру, у „Текстилцу“ кажу да је за сада документацију узео Дејан Зарић, чији је шестомјесечни уговор с дервентским  прволигашом истекао.

Related posts

„Текстилац“ дочекује „Љубић“

Derventski List

Шест медаља са првенства БиХ

Derventski List

Врховцу четири медаље
са првенства Балкана

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još