Друштво

„Троловцима“ од „Амике“ еколошке флашице за воду

Компанија „Амика“ донирала је 250 еколошких флашица за све малишане, али и особље у вртићу „Трол“, а циљ акције је смањити загађеност и очувати животну средину.

Из „Амике“ су објаснили да су у питању флашице направљене од тритан пластике, те да је ова донација њихов начин да најмлађима покажу како брину о очувању планете Земље.

– Желимо да и малишанима, кроз практичан примјер, покажемо да размишљамо о њиховој будућности и да дајемо свој дајемо свој допринос смањењу загађења ваздуха, ријека и мора, те да можда утичемо и на њихов начин размишљања – казали су из „Амике“ и додали да ће еколошке флашице бити подијељене и свим запосленим у овом предузећу.

Директорица вртића Гордана Симић казала је да је „Амика“ њихов дугогодишњи партнер и донатор.

– Захвална сам што су и ове године, у вријеме празничних даривања, велико срце отворили за нас. Поклони у виду еколошких флашица за воду не само да су диван поклон, него су значајне и са едукативног аспекта – казала је Симићева, а флашице су у вртић стигла данас.

Related posts

Опрез чува усјеве од пожара

admin

СКУД „Дервента“ припрема годишњи концерт

admin

Прикупљање драгоцјене
течности 20. јула

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još