ДруштвоИЗДВОЈЕНО

УРУЧЕНА ЈОШ ЈЕДНА ДОНАЦИЈА РОДИТЕЉСКОЈ КУЋИ

Чланице Кола српских сестара „Царица Милица“ посјетиле су јуче, по трећи пут, Родитељску кућу у Бањалуци, уручивши помоћ вриједну око 1.000 марака.

Управница Родитељске куће Катица Керкерз, мајка која се и сама борила са опаком болести свога сина, захвалила је чланицама дервентског Кола српских сестара, посебно изражавајући радост што су се чланице поново ангажовале и нису их заборавиле.

Из Кола истичу да је помоћ за Родитељску кућу уручена у њихово и име добротворне организације „Тројеручица“ Епархије зворничко – тузланске, а захваљујући породици Леитнер из Аустрије. Упознале смо и дјевојчицу Магдалену која је управо добила перику од раније дароване косе у акцији коју је организовала једна од чланица Кола – истакле су чланице додајући да ће се и даље трудити да реализују овакве акције.

– Радосне смо да у Републици Српској имамо овакву установу, иако никада није празна, што нам кида срца – рекли су Колу српских сестара „Царица Милица“.

Related posts

Занимања за којима потреба не престаје

admin

Вакцинација без заказивања и сљедеће седмице

admin

Приједлог закона о граду Дервента 9. фебруара пред посланицима НСРС

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još