Спорт

Хуманитарно крос такмичење у недјељу у Прњавору

Атлетски клуб  “Сан“ и  Удружење родитеља дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју “НЕВЕН“ из Прњавора у недјељу организују пети Јесењи хуманитарни крос “Прњавор 2022“ на којем могу учествовати сви узрасти, као и дјеца са посебним потребама из читаве БиХ и региона.

– Имајући у виду дугу традицију организације крос такмичења у Прњавору, као и веома малог броја крос трка код нас и региону, Атлетски клуб „Сан“ одлучио је да и ове године организује такмичење у кросу отвореног карактера на које су добродошли сви атлетски клубови и ученици основних и средњих школа и предшколских установа, рекреативци и ветерани, као и дјеца са сметњама у физичком и психичком развоју из Републике Српске , БиХ и региона – казали су из Атлетског клуба додавши да котизација за учешће на такмичењу зноси пет КМ.

– Средства која буду прикупљена тог дана намијењена су Удружењу родитеља дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју “НЕВЕН“ из Прњавора. Информације и пријаве за такмичење, које су могуће и на сам дан такмичења су на маил адресу ak.san.prnjavor@gmail.com или на број телефона 065/686-784 – казали су из клуба.

Такмичење ће бити организовано у Спортско рекреативном центру „Борик“ у Прњавору, на трим стази код Ловачког дома од 13 часова.

 

Related posts

МЛАДЕ СЕЛЕКЦИЈЕ „ТЕКСТИЛЦА“ УГОСТИЛЕ „РУДАР“

admin

КОШАРКАШИ ПОДИЖУ КОНДИЦИЈУ И БРУСЕ ТЕХНИКУ

admin

Списак учесника
гарантује добар фудбал

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još