Спорт

Члановима „Киме“ 12 медаља из Брода

Чланови Карате клуба „Кима“ окитили су се са 12 медаља на такмичењу „Сава опен“ које је одржано протеклог викенда у Броду.

– „Киму“ је представљало 12 такмичара, од којих је осам освојило медаље. Емануел Малетић наступио је у борбама гдје је освојио злато, док је у катама заузео треће мјесто, а злато у борбама освојио је и Божидар Балабан. Душко Макивић у категорији кате ветерани заузео је прво мјесто, а катама сениори треће. У катама међу ветеранима Рајко Старчевић био је други. У борбама друго мјесто припало је Горану Ђурићу и Жани Прерадовић, а Прерадовићева је наступила и у катама, те се окитила бронзом. Бронзу у катама осигурао је и Ален Пелеш, који је заузео треће мјесто и у борбама, а у категорији борби на трећем мјесту нашао се и Ненад Балабан – саопштили су из „Киме“.

Такмичење је током свог 19 издања окупило 450 такмичара из 35 клубова, а организаторску палицу понио је Карате клуб „Полет“.

Related posts

Много промјена у екипи

admin

Бициклисти се отиснули на стазу дугу 203 километра

admin

Три побједе и пораз за Дервенћане

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još