Derventski list
Друштво

ОСИЊСКИ ЂАЦИ
ИСТАКЛИ СЕ У АТЛЕТИЦИ

Основна школа „Ђорђо Панзаловић“ из Осиње била је у петак домаћин општинског такмичења из атлетике, а дјечаци и дјевојчице снаге су одмјеравали у тркама на 100, 600 и 800 метара, бацању кугле и скоку у даљ.

У трци на 100 метара за дјевојчице,  прво мјесто освојила је Марија Симић из ОШ „Ђорђо Панзаловић“, друго је заслужила Ема Вуковић из ОШ „Никола Тесла“, док је треће припало Николини Аџић, такође из осињске школе. Међу дјечацима, у овој дисциплини најбољи је био Лука Шкорић из ОШ „19. април“, друго мјесто заузео је Данило Игњић из ОШ „Никола Тесла“, а треће Борис Радановић из ОШ „Ђорђо Панзаловић“.

У трчању на 600 метара за дјевојчице, прво мјесто освојила је Андреа Миладиновић из ОШ „Тодор Докић“, друго Дијана Симикић из школе домаћина, док је трећа била Мануела Тошић из ОШ „Тодор Докић“. Прво мјесто у трчању на 800 метара за дјечаке, освојио је Стефан Савић из ОШ „19. април“, друго је припало Луки Игњићу из ОШ „Никола Тесла“, а треће Александру Ђекановићу из ОШ „Ђорђо Панзаловић“.

Међу дјевојчицама, у бацању кугле најбоља је била Дарија Радишковић из ОШ „Тодор Докић“, друго мјесто освојила је Ема Вуковић из ОШ „Никола Тесла“, док је треће заслужила Мајана Нединић из ОШ „19. април“. Најбољи дјечак у бацању кугле био је Николај Станић из ОШ „Ђорђо Панзаловић“, друго мјесто заузео је његов школски друг Милан Димитријевић, а трећи је био Стефан Ђукић из ОШ „Никола Тесла“.

Када је у питању скок у даљ, међу дјевојчицама прво мјесто освојила је Драгана Ћудић из ОШ „Ђорђо Панзаловић“, друго Николина Аџић из исте школе, док је треће мјесто заслужила Виолета Ковачевић из ОШ „Тодор Докић“. У овој дисциплини најбољи дјечак је био Дејан Аџић из ОШ „Ђорђо Панзаловић“, друго мјесто освојио је Јеленко Тадић, такође из школе домаћина, а и треће мјесто припало ученику ове школе и то Борису Радановићу.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У
ДОЊИМ КУКАВИЦАМА

Derventski List

Забрањен увоз 63 тоне
кромпира из Пољске

Derventski List

КУКУРУЗА ИМА
НА ПРЕТЕК

Derventski List