Derventski list
Вијести Новости

ОДБОРНИЦИ 27. ЈУНА
О РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА

Одборници Скупштине општине на сједници која ће бити одржана у четвртак, 27. јуна, разматраће Нацрт ребаланса буџета општине за ову годину, усагласио је данас Колегијум парламента.

На дневном реду, међу петнаестак тема, наћи ће се и информације о стању привреде на подручју општине у прошлој години, о стању наркоманије са мјерама за њено сузбијање, о условима и животу омладине, као и о превентивној здравственој заштити становништва општине у прошлој години.

Пред одборницима ће бити и иформација о раду Првостепене стручне комисије за оцјењивање способности и функционалног стања пунољетних лица.

Такође, требало би да буде разматран дио Регулационог плана Центар исток – Центар запад – Блок број 4, те утврђивање тржишне вриједности за градско грађевинско земљиште на одређеној парцели.

Када су у питању кадровска питања, требало би да одборници именују чланове Форума за безбједност грађана општине Дервента, те разријеше дужности директора Центра за социјални рад и именују вршиоца дужности до избора директора по конкурсу.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ЂАЦИ СЕ НА ВРИЈЕМЕ
СПРЕМАЈУ ЗА ШКОЛУ

Derventski List

ПРИРЕДБА У ЧАСТ
СВЕТОМ САВИ

Derventski List

ПИЈЕТЕТ ПРЕМА ЖРТВАМА
СВИМА ДА БУДЕ ВОДИЉА

Derventski List