Derventski list
ИЗДВОЈЕНО Хроника

НОВИЋ ТУЖИТЕЉКИ ПРИЈЕТИО
ДА ЋЕ ЈОЈ УБИТИ ПОРОДИЦУ

Горан Новић из Дервенте ухапшен је због сумње да је пријетио тужиоцу Окружног тужилаштва Добој Наташи Божичковић.

Новић је наводно слао пријетеће поруке опасне по живот Божичковићевој, а како незванично сазнајемо, она је водила предмет против њега. Њега су у уторак ухапсили припадници Посебног одјељења за сузбијање корупције и организованог криминала, а из МУП-а Српске су потврдили, наводећи иницијале, да Новића сумњиче да је тужиоцу слао озбиљне пријетње, које су у директној вези са њеним послом.

– Он ће бити предат Републичком тужилаштву због напада на судију и тужиоца, јер се сумњичи да је упутио озбиљне пријетње опасне по живот тужиоцу Окружног тужилаштва Добој, а које су у директној вези са послом који обавља – саопштили су из МУП-а.

Како незванично сазнајемо, Божичковићева је водила предмет против Новића, који је сазнао број њеног телефона, те јој почео слати поруке узнемирујућег садржаја. У њима јој је пријетио да ће не само убити њу, него и све њене најмилије, након чега га је она пријавила полицији. Послије детаљне истраге полиција је направила сачекушу у којој су ухватили осумњиченог. Он је негирао да је слао пријетње, али је наводно, након што су му у току испитивања показани докази који потврђују оптужбе, признао кривицу. Новић је одраније познат полицији и више пута је хапшен због различитих кривичних дјела.

http://www.glassrpske.com

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ДЕРВЕНТА ДИО АКЦИЈЕ
“С ЉУБАВЉУ ХРАБРИМ СРЦИМА”

Derventski List

СТИГЛА ОПРЕМА ЗА НОВИ ДИО ОБДАНИШТА,
ПОЧЕТАК РАДА КРАЈЕМ ОКТОБРА

Derventski List

ЕКИПЕ ЗИМСКЕ
СЛУЖБЕ НА ТЕРЕНУ

Derventski List