Derventski list
Новости

ДЕРВЕНТСКИ СДС
ПРОСЛАВИО КРСНУ СЛАВУ

Општинска организација Српске демократске странке Дервента данас је, у присуству великог броја чланова, симпатизера и других званица прославила крсну славу Петровдан.

Педсједник ОО СДС Бранко Катанић истакао је да је прије тачно 29 година, односно, на Петровдан, 12. јула 1990. године, основана ова странка.
-Тим поводом смо се и данас окупили да у духу наше традиције обиљежимо и прославимо овај значајан датум. Велика ми је част и задовољство по трећи пут бити на челу Општинске организације странке у улози домаћина. Као што је деведесетих година прошлог вијека Српска демократска странка стала на чело српског народа и постала политички творац РС, ево и данас је у ово турбулентно вријеме способна и спремна да преузме одговорност за ново доба. Од једног народног покрета који је настао као одговор на оснивање националних партија друга два народа у тадашњој БиХ, СДС је данас спремна да гради бољу, успјешнију и праведнију Српску. Република Српска је данас сигурна, Дејтонским споразумом верификована, а на нама је да је економски и демографски јачамо – поручио је Катанић.
Такодје, Катанић је свим члановима странке, као и домаћинима који данас славе честитао крсну славу.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

БАЈРАМ ШЕРИФ
МУБАРЕК ОЛСУН!

Derventski List

ЗАВРШЕН ПРВИ УПИСНИ РОК,
СЛОБОДНО САМО ЈЕДНО МЈЕСТО

Derventski List

ИЗАБРАНИ САВЈЕТИ 37 МЗ,
НОВИ ИЗБОРИ У ТРИ МЈЕСТА

Derventski List