Derventski list
Новости

ДЕРВЕНТСКИ СДС
ПРОСЛАВИО КРСНУ СЛАВУ

Општинска организација Српске демократске странке Дервента данас је, у присуству великог броја чланова, симпатизера и других званица прославила крсну славу Петровдан.

Педсједник ОО СДС Бранко Катанић истакао је да је прије тачно 29 година, односно, на Петровдан, 12. јула 1990. године, основана ова странка.
-Тим поводом смо се и данас окупили да у духу наше традиције обиљежимо и прославимо овај значајан датум. Велика ми је част и задовољство по трећи пут бити на челу Општинске организације странке у улози домаћина. Као што је деведесетих година прошлог вијека Српска демократска странка стала на чело српског народа и постала политички творац РС, ево и данас је у ово турбулентно вријеме способна и спремна да преузме одговорност за ново доба. Од једног народног покрета који је настао као одговор на оснивање националних партија друга два народа у тадашњој БиХ, СДС је данас спремна да гради бољу, успјешнију и праведнију Српску. Република Српска је данас сигурна, Дејтонским споразумом верификована, а на нама је да је економски и демографски јачамо – поручио је Катанић.
Такодје, Катанић је свим члановима странке, као и домаћинима који данас славе честитао крсну славу.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ЉУБАВ И МАШТА ШАРАЈУ
НАЈЉЕПША ВАСКРШЊА ЈАЈА

Derventski List

МОЛИТВА У ХРАМУ КОЈИ ЈЕ
ПОНИКАО ИЗ ПЕПЕЛА

Derventski List

ПОДРШКА РАДУ ЈАВНИХ
УСТАНОВА И ПРЕДУЗЕЋА

Derventski List