Derventski list
ИЗДВОЈЕНО Новости

ОБНОВЉЕНЕ ЗАЛИХЕ КРВИ

Општинска организација Црвеног крста данас је у касарни „Здравко Челар“ организовала другу овогодишњу акцију добровољног даривања крви, којој се одазвало 130 добровољних давалаца крви, а прикупљене су 93 дозе.

– Задовољни смо одзивом и захваљујемо се свима који су препознали значај ове акције. Захвалност дугујемо и Општинској управи на разумијевању и несебичној подршци за све активности Црвеног крста, а поготово када су у питању акције добровољног даривања крви. Акцији су се одазвали људи који су више од 80 пута даривали драгоцјену течност, али и неколико оних који су дошли по први пут. Посебно ми је драго што се, без обзира на љетњи распуст, одазвао и одређен број ученика – истакао је секретар ОО Црвеног крста Радислав Кујунџић.

Добровољне даваоце крви посјетио је и начелник општине Милорад Симић, казавши да акције даривања крви представљају посебну мисију.

– То је нешто што посебни људи раде, тачније, они који су схватили шта значи дати драгоцјену течност за добро људи којима је помоћ потребна. Локална управа настоји да сваку акцију добровољног даривања крви подржи, како морално, тако и финансијски у складу са могућностима. Без обзира што је за ово доба године карактеристичан мањи број давалаца, акција је ипак била успјешна, што је за сваку похвалу – рекао је Симић.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ПРОСЛАВЉЕНА
СЛАВА ПОЛИЦИЈЕ

Derventski List

СРЕЋАН БОЖИЋ СВИМ
КАТОЛИЧКИМ ВЈЕРНИЦИМА

Derventski List

ЗБОГ ПРОБНЕ МАЛЕ МАТУРЕ
ДАНАС И СУТРА НЕМА НАСТАВЕ

Derventski List