Derventski list
Новости

ДНС ПРОСЛАВИО
КРСНУ СЛАВУ

Општински одбор Демократског народног савеза вечерас је у Центру за културу, у присуству бројних чланова, представника коалиционих партнера, симпатизера и других гостију, прославио крсну славу партије – Светог Димитрија.

У свом обраћању, предсједник дервентског ДНС – а Миро Симић истакао је да ће наредни период обиљежити многобројне активности и интензивнији рад свих чланова странке, а поготово чланова Општинског одбора и Предсједништва ОО ДНС – а.
-Након протеклих Општих избора, на којима је ДНС имао више од 100.000 гласова и остварио свој предизборни циљ, дошло је до одређених несугласица унутар руководства странке. Резултат тога јесте чињеница да је одређен број руководећих кадрова и чланова формирао нову странку “Демос”. У том процесу ДНС је остао без четири народна посланика, тако да данас укупно има осам посланика. И поред свега што нас је задесило, ми смо и даље друга странка по броју посланика, као и по снази међу партијама које чине позицију. Општински одбор Дервента остао је јединствен и нисмо имали размимоилажења, што не значи да Предсједништво странке неће провјерити рад сваког мјесног одбора и предузети одређене мјере у циљу побољшања рада на терену – казао је Симић.
Том приликом, представник коалиционе странке СНСД и народни посланик Игор Жунић честитао је славу свим члановима ДНС – а, те изразио жељу да ова партија и даље буде друга по снази у коалицији.
-Политичка партија је као породица и у њој се дешавају, како добре, тако и лоше ствари, неко одлази, а неко долази. Најважније је да оно што долази и предстоји буде квалитетно, те да вјерујете једни у друге и да наставите да се окупљате. Сигуран сам да ћете имати и снагу и капацитет, јер у Дервенти има много људи који своје повјерење поклањају управо ДНС – у, који представља опцију центра. Желим вам да на локалним изборима постигнете још бољи резултат и да, као што сте и до сада, заједно са нама градите Дервенту – истакао је Жунић.
Славској свечаности су, поред бројних званица, присуствовали замјеник начелника општине Синиша Јефтић и начелник Одјељења за инспекцијске послове Миле Тадић.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ПОДИЈЕЉЕНО ВИШЕ ОД
СТОТИНУ ПАКЕТА ПОМОЋИ

Derventski List

ДЕРВЕНТИ „ЗЛАТНИ КЉУЧ“ ЗА
ПРИМЈЕНУ ВИСОКИХ СТАНДАРДА

Derventski List

ДЕРВЕНТСКИ СДС
ПРОСЛАВИО КРСНУ СЛАВУ

Derventski List