Derventski list
Новости

ДНС ПРОСЛАВИО
КРСНУ СЛАВУ

Општински одбор Демократског народног савеза вечерас је у Центру за културу, у присуству бројних чланова, представника коалиционих партнера, симпатизера и других гостију, прославио крсну славу партије – Светог Димитрија.

У свом обраћању, предсједник дервентског ДНС – а Миро Симић истакао је да ће наредни период обиљежити многобројне активности и интензивнији рад свих чланова странке, а поготово чланова Општинског одбора и Предсједништва ОО ДНС – а.
-Након протеклих Општих избора, на којима је ДНС имао више од 100.000 гласова и остварио свој предизборни циљ, дошло је до одређених несугласица унутар руководства странке. Резултат тога јесте чињеница да је одређен број руководећих кадрова и чланова формирао нову странку “Демос”. У том процесу ДНС је остао без четири народна посланика, тако да данас укупно има осам посланика. И поред свега што нас је задесило, ми смо и даље друга странка по броју посланика, као и по снази међу партијама које чине позицију. Општински одбор Дервента остао је јединствен и нисмо имали размимоилажења, што не значи да Предсједништво странке неће провјерити рад сваког мјесног одбора и предузети одређене мјере у циљу побољшања рада на терену – казао је Симић.
Том приликом, представник коалиционе странке СНСД и народни посланик Игор Жунић честитао је славу свим члановима ДНС – а, те изразио жељу да ова партија и даље буде друга по снази у коалицији.
-Политичка партија је као породица и у њој се дешавају, како добре, тако и лоше ствари, неко одлази, а неко долази. Најважније је да оно што долази и предстоји буде квалитетно, те да вјерујете једни у друге и да наставите да се окупљате. Сигуран сам да ћете имати и снагу и капацитет, јер у Дервенти има много људи који своје повјерење поклањају управо ДНС – у, који представља опцију центра. Желим вам да на локалним изборима постигнете још бољи резултат и да, као што сте и до сада, заједно са нама градите Дервенту – истакао је Жунић.
Славској свечаности су, поред бројних званица, присуствовали замјеник начелника општине Синиша Јефтић и начелник Одјељења за инспекцијске послове Миле Тадић.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ИГРАЛИШТА НИЧУ У ВЕЛИКОЈ
СОЧАНИЦИ И ТРСТЕНЦИМА

Derventski List

ДЈЕВОЈЧИЦЕ ПРОНАЂЕНЕ
МОКРЕ И ПРОМРЗЛЕ

Derventski List

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА СА
СТИПЕНДИСТИМА 9. МАРТА

Derventski List