Derventski list
Новости

БИВШИ УЧЕНИЦИ ИЗ ДРИЈЕНА
ЗАМИЈЕНИЛИ ДОТРАЈАЛУ ТАБЛУ

Бивши ученици, који су у школи у Дријену похађали наставу од првог до четвртог разреда од 1992. до 1996. године, удружили су снаге и замијенили дотрајалу таблу у овој школи.

Наставу у Дријену похађа 15 ученика, а с обзиром да се ближе новогодишњи празници, бивши ђаци су им данас поклонили и пакетиће.

– Овом акцијом смо жељели да обезбиједимо да се настава у нашем селу лакше одвија. У овој школи и ми смо стекли прва знања, под вођством учитељице Славице Сремчевић, а надамо се да ћемо ова наша геста послужити као добар примјер осталим генерацијама, старијим и млађим, не само у овој него и у другим школама, да заједно улажемо у знање и у будућност – саопштили су бивши ђаци додајући да је акцију подржао и власник предузећа „М-Лидер“ Милан Тадић, обезбиједивши повољнију цијену табле, а обећао је и донацију у виду школског прибора за ђаке.

Акцију је подржала читава генерација ученика из Дријена и то Вања Марић, Мирјана Думанић, Мирјана Јоканић, Крстина Гозденовић, Сања Ковјанић, Јасна Малић, Сњежана Марић, Маријана Топаловић, Славољуб Раилић, Велибор Ђукић, Станислав Савић, Синиша Думонић и Зоран Марић.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ПРИРЕДБА У ЧАСТ
СВЕТОМ САВИ

Derventski List

ЦЕНТРУ “БУДУЋНОСТ” ХРАНА,
ОДЈЕЋА И СЛАТКИШИ

Derventski List

ПРОСЛАВЉЕНА
СЛАВА ПОЛИЦИЈЕ

Derventski List