Derventski list
Друштво ИЗДВОЈЕНО

СУТРА СПЕКТАКЛ НА ЛЕДУ

Након наступа пред више од 200 милиона гледалаца у више од 50 земаља свијета, Интернационални циркус на леду „Град“, у оквиру нове европске турнеје наступиће сутра у Спортском центру у Дервенти.

– Ово је јединствена прилика да гледаоци присуствују програму који очарава публику широм свијета, доносећи осмијехе и забаву млађима, а старима враћа сјећање на некадашње циркуске арене – најављују организатори из „Квин естраде“.

Програм, додају, прилагођен је извођењу на леду, али са свим елементима акробатике и пратећих садржаја који и чине један цирцус, изводи се уз спектакуларне свјетлосне ефекте.

– Поред партерског извођења тачака, кловнова и акробатике, гледаоцима ће бити приказане и тачке на трапезу, а све спојено са акробатиком на клизаљкама. Посебна атракција је коришћење клизаљки у појединим тачкама гдје је висина клизаљки 60 центиметара – навели су из „Квин естраде“

Улазнице по цијени од десет марака могу се купити на благајни Спортског центра Дервента, а све информације потражите на број телефона 066/905-399.

Гостовање циркуса на леду „Гранд“ у Дервенти подржала је Општинска управа Дервента на челу са начелником  Милорадом Симићем.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ПОЧЕЛА ЈЕ ШКОЛСКА ГОДИНА

Derventski List

УМЈЕТНОСТ НАСТАЈЕ КАДА
СЕ ЧОВЈЕК ОСЛОБОДИ

Derventski List

ПОКАЗНА ВЈЕЖБА БУДИ
СВИЈЕСТ O САОБРАЋАЈУ

Derventski List