Derventski list
Друштво

ПРЕДСТАВНИЦИ “ТРОЛА”
УЧЕСТВОВАЛИ НА СЕМИНАРУ

Представници обданишта “Трол”, предвођени директором Горданом Симић, похађали су од 28. новембра до 1. децембра у Теслићу семинар за васпитно – образовне раднике у предшколству из цијеле РС под називом “Вртић – мјесто заједничког живљења”.
Семинар је организовало Министарство просвјете и културе РС у сарадњи са међународном организацијом УНИЦЕФ у оквиру пројекта ” Унапређење раног дјечијег раста и развоја путем јачања васпитачких и родитељских компетенција”.
Том приликом васпитачима су представљене информације о најновијим сазнањима о најчешћим рсзвојним сметњама код дјеце, те су им пружене информације о раду са дјецом са потешкоћама, као и о начину израде индивидуализованих васпитних програма. Саставни дио семинара био је и рад на јачању парнерског односа устснове и породице и упознавање са програмом одговорног родитељства, а с тим у вези одржане су радионице чији је циљ промјена ставова родитеља и васпитача и стварање партнерског односа породице и предшколске установе заснованог на савременом схватању о родитељству.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ПРВАЧИЋИ РАЗВЕСЕЛИЛИ
СТАНАРЕ „ЗЛАТНОГ ЛУГА“

Derventski List

ГИМНАЗИЈАЦИ ОСНОВЦИМА
ПОКЛОНИЛИ ПРЕДСТАВУ

Derventski List

ПАЉЕЊЕ БАДЊАКА И ОВЕ
ГОДИНЕ ИСПРЕД ХРАМА

Derventski List