Derventski list
Новости

СДС СПРЕМАН ЗА НОВЕ ИЗАЗОВЕ

Општински одбор СДС Дервента организовао је данас у Центру за културу пријем поводом новогодишњих и божићних празника на којем је истакнуто да уз јединство, слогу и вољу изазови који предстоје могу да буду превазиђени.

-Година 2020. је сигурно пуна изазова и промјена и очекујемо да се те промјене десе у Дервенти. Вријеме је изазовно и свјесни смо тешкоћа које су пред нама, али сам увјерен да уз јединство, слогу и добру вољу Српска демократска странка може понудити искорак и довести до боље комуникације и односа, слободе и предности компетенција у односу на подобност. Ми не можемо да прихватимо да најбољи студенти и стручњаци овдје немају своје мјесто ако нису подобни и то је оно што ћемо ми промијенити – поручио је предсједник дервентског СДС-а Бранко Катанић.
СДС у Дервенти традиционално организује пријем и дружење поводом божићних и новогодишњих празника, а то је прилика да се чланство, пријатељи и симпатизери у слободном разговору подсјете шта је то урађено у години која је прошла и дефинишу активности у 2020. години.
-Година 2019. је била неизборна, али за СДС је била изборна јер су одржани унутарстраначки избори на којима је за новог предсједника странке изабран Мирко Шаровић. У Дервенти је Српска демократска странка ушла у једну мирну причу консолидована пред локалне изборе који нас очекују у овој години, а још увијек је пуно посла за урадити. Период пред нама искористићемо да окупимо наше редове и чланство, да се ујединимо око нашег кандидата за начелника којег ћемо на вријеме представити, као и одборничку листу – рекао је Катанић.
Пријему су осим чланова и симпатизера странке из Дервенте, присуствовале и колеге из сусједних општина, као и представници дервентског ПДП-а.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ОБИЉЕЖЕН ДАН ПОЛИЦИЈЕ РС

Derventski List

У КАЛЕНДЕРОВЦИМА СЛУЖЕН ПОМЕН И
ОБИЉЕЖЕНА СЛАВА ЦРКВЕ И СЕЛА

Derventski List

ЧЕТИРИ НОВА СЛУЧАЈА ЗАРАЗЕ
КОРОНА ВИРУСОМ У РС

Derventski List