Derventski list
Спорт

ВЛАСТИТЕ СНАГЕ
И ДАЉЕ ОСЛОНАЦ

Руководство дервентског Одбојкашког клуба је током зимске паузе примарно радило на организационом јачању, у сврху сталног поштовања одредби Програма развоја спорта кога је усвојила Скупштина општине и Правилника о финансирању у области спорта, као и  припреме и стварања предуслова за адекватно функционисање након усвајања новог Закона о спорту.

У контексту сталног тражења квалитетнијих рјешења и јачања кадровске структуре клуба, за новог генералног секретара клуба именована је Јелена Кулага, која је иначе од своје девете године члан Одбојкашког клуба „Дервента“.

Наставак тренинга заказан је за четвртак, 16. јануар када ће с радом почети школа одбојке и пионирска селекција. Прва екипа наставља рад дан након млађих колегиница, а у  наставку сезоне у екипи неће бити Јелене Божић, која је прешла у Грачаницу.

Према усвојеном дугорочно одрживом концепту, приоритет је развој властитог играчког кадра, те је договорен наставак сарадње с реномираним стручњаком Гораном Хаџићем, што је и најбоља позивница свим заинтересованим да се прикључе новом циклусу усвајања одбојкашких вјештина.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ПОДМЛАЂЕНА ОДБОЈКАШКА
ЕКИПА БЕЗ ШАНСИ

Derventski List

ЧЛАНОВИ “КИМЕ” ОКИТИЛИ
СЕ ЗЛАТОМ И СРЕБРОМ

Derventski List

СУБИЋ НАЈБОЉИ
СПОРТСКИ РАДНИК

Derventski List