Derventski list
Новости

ГОЈКОВИЋ НОСИЛАЦ
ОДБОРНИЧКЕ ЛИСТЕ

Општински одбор Социјалистичке партије Дервента једногласно је подржао одборничку листу кандидата за предстојеће локалне изборе, а носилац листе је одобра странке Славен Гојковић.

Из одобра партије саопштено је да је на сједници је закључено да листа кандидата за одборнике броји 34 имена, а на листи су равномјерно заступљени кандидати за градско и сеоско подручје, те испоштовани критеријуми о равномјерној заступљености жена.

– Јединствено, сложно и храбро идемо до најбољих резултата партије у Дервенти. Листа је спој младости и искуства која ће моћи да одговори на све изазове и потребе наших грађана у будућности. Активности у вези са креирањем одборничке листе завршили смо знатно прије истека постављених рокова – рекао је Гојковић додавши да ће у наредном периоду бити представљени кандидати за одборнике, као и програм са којим ће СП наступити на локалним изборима.

Главни одбор

Раније је на сједници Главног одбора СП у Извршни одбор изабран предсједник ОО СП Дервента Славен Гојковић, а потпредсједник ОО СП Бојан Радановић у Главни одбор.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ОБУСТАВЉЕНЕ ПОСЈЕТЕ
ЉЕКАРА СПЕЦИЈАЛИСТА

Derventski List

РАСПОРЕЂЕН СУФИЦИТ
ИЗ ПРОШЛЕ ГОДИНЕ

Derventski List

ДЕРВЕНТА ЋЕ ПОНОВО УГОСТИТИ
ДЈЕЦУ С КОСОВА И МЕТОХИЈЕ

Derventski List