Derventski list
Eкономија ИЗДВОЈЕНО

„РОБОТ“ 9. ОКТОБРА ОТВАРА
ВРАТА КУПЦИМА У ДЕРВЕНТИ

У Дервенти ће 9. октобра бити отворен савремено опремљени хипермаркет „Робот“.

– С поносом најављујемо ширење трговачке мреже, 9. октобра отварамо још један хипермаркет у низу, а овог пута усрећујемо све грађане Дервенте. Вјерујемо да ће купци бити задовољни понудом и услугом, а прије свега цијенама. За све посјетиоце припремамо велики број погодности и изненађења – саопштено је из компаније „Робот“.

Из ове компаније наводе да ће отварање нове пословнице у Дервенти бити испраћено квалитетним и занимљивим садржајем, кроз подјеле поклона купцима, наградне игре, многобројне промоције, дегустације домаћих производа и друга изненађења.

„Роботов“ једноетажни хипермаркет прехране и технике у Дервенти простире се на 4.000 метара квадратних.

– Оно што можемо гарантовати јесте да ће грађани Дервенте бити почашћени новим мјестом најбоље породичне куповине уз супер ниске цијене – поручили су из компаније Робот.

Ова компанија запослиће 50 радника за потребе одржавања нове пословнице, а у оквиру хипермаркета налазиће се кафић и ресторан, играоница, паркинг, као и остали садржаји.

– Ми смо тржни центар у којем купац има прилику да нађе све што треба на једном мјесту уз препознатљиво најповољније цијене. Одјел прехране, месница, пиљара, одјел хемије, робе широке потрошње, мали кућански апарати, бијела техника акустика и алати је оно што ће наши купци имати и у новоотвореном центру у Дервенти – речено је из маркетинг службе компаније Робот.

Трговачки центар „Робот“ једна је од водећих домаћих компанија у области трговине и производње на подручју БиХ. Куповина домаћих производа вјероватно је и најважнија ствар у економији земље, а тај значај „Робот“ је препознао од оснивања 1995. године.

Као успјешна компанија, „Робот“ сваке године отвара нове пословнице, а самим тим и нова радна мјеста те на тај начин директно утиче на смањење незапослености у БиХ. У времену када млади људи напуштају БиХ, компанија „Робот“ запошљавањем у својим центрима, директно спречава одлазак младих људи из земље.

Из ове компаније наводе да је тржиште презасићено понудом, али да купци могу бирати коме и када ће поклонити своје повјерење.

– Засигурно требате имати предност и квалитет над осталима да бисте опстали на тржишту и задржали мјесто међу најбољим. Управо је компанија „Робот“, захваљујући својим високим стандардима, најбољим цијенама и врхунској понуди, већ дуги низ година веома успјешна у области трговине и производње – наводе из „Робота“.

„Робот“ је и друштвено одговорна компанија која учествује у многобројним донацијама и спонзорствима и увијек је ту да пружи руку подршке онима којима је подршка потребна.

– Дугорочна пословна стратегија „Робота“ усмјерена је на раст и стабилност привреде у БиХ. Наша мисија је пружити сваком купцу најбољи омјер квалитете и цијене кроз врхунску услугу, те пажљиво одабран асортиман квалитетних и повољних роба са нагласком на домаће. Евидентно је да наши купци од нас имају велика очекивања, да за свој новац траже најбољи квалитет, а ми стално настојимо да њихова очекивања и испунимо – истакли су из маркетинг службе „Робота“.

Из ове компаније наводе да ће у наредном периоду и даље радити на проширењу продајних капацитета широм БиХ. Најавили су отварање још два продајна центра у наредних шест мјесеци на подручју Републике Српске, и то у Градишци и Козарској Дубици.

http://www.rtrs.tv

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ОСНОВЦИ СЕ ТАКМИЧИЛИ
У РЕЦИТОВАЊУ

Derventski List

“РАСПЈЕВАНИ МАЈ”
ОТКРИО МНОГЕ ТАЛЕНТЕ

Derventski List

ЧВРСТО ЧУВАТИ
ИЗВОЈЕВАНУ СЛОБОДУ

Derventski List