Derventski list
Локални избори 2020

ПЕТКОВИЋ: УЈЕДИЊЕНА СРПСКА
ДОПРИНОСИ РАЗВОЈУ ДЕРВЕНТЕ

Дервентски одбор Уједињене Српске у протекле четири године учествовао је у општинској власти и може се похвалити одличним резултатима, због чега има подршку предсједништва странке у одлуци да подрже кандидата СНСД-а за начелника општине Милорада Симића.
Поручио је то данас потпредсједник Уједињене Српске Милан Петковић приликом посјете општинском одбору ове странке у Дервенти.
Он је истакао да је циљ да Уједињена Српска остане значајан фактор у креирању општинске власти.
– Наш циљ је да останемо дио општинске власти и да својим приједлозима допринесемо развоју Дервенте – казао је Петковић, те констатовао да је у питању једна од најразвијенијих општина, али да је потребно ојачати и да УС неће дозволити да се посустане у развоју.
Предсједник ОО Уједињене Српске у Дервенти Миодраг Тешендић истакао је да имају за циљ четири мандата у локалном парламенту.
– Желимо да имамо могућност да се боримо за веће плате у приватном сектору, да се ријеше проблеми са којима се свакодневно сусрећу пензионери, те да пољопривреда стане на ноге – поручио је Тешендић и додао да су “на листи ОО Уједињене Српске образовани и стручни људи који могу да се ухвате у коштац са проблемима”.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

СП ПОЧЕЛА ИЗБОРНУ
КАМПАЊУ У ДЕРВЕНТИ

Derventski List

ДАНАС СЕ БИРА НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ И
НОВИ САЗИВ ЛОКАЛНЕ СКУПШТИНЕ

Derventski List

ДЕМОС: УКЛОНИТИ РУШЕВНЕ ОБЈЕКТЕ

Derventski List