Derventski list
Новости

Заражена једна
особа из Дервенте

У Републици Српској, у посљедња 24 часа, тестирано је 979 лабораторијска узорка, а вирус корона потврђен је код 322 особе, међу којима је једна из Дервенте.

Према мјесту пребивалишта, 79 особа је из Бањалуке, 54 из Бијељине, 27 из Зворника, 16 из Приједора, 15 из Добоја, 12 из Мркоњић Града, 11 из Лакташа, девет особа из Кнежева, осам из Братунца, седам из Гацка, по шест из Рибника и Фоче, по пет особа из Градишке, Козарске Дубице, Прњавора и Шамца, четири из Котор Вароша, по три из Берковића, Источног Новог Сарајева, Лопара, Новог Горажда, Пала, Српца, Теслића и Шипова, по двије из Вишеграда, Власенице, Источне Илиџе, Осмака, Рудог, Станара, Угљевика, Чајнича и Челинца и по једна особа је из Брода, Дервенте, Новог Града, Оштре Луке, Пелагићева и Шековића.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављено је 28 смртних случајева код којих је потврђено присуство новог вируса корона. Ради се о 19 мушких и девет женских особа старије и средње животне доби од којих је пет особа из Бањалуке, три из Теслића, по двије из Бијељине, Зворника, Прњавора и по једна особа из Градишке, Козарске Дубице, Чајнича, Братунца, Билеће, Лакташа, Котор Вароши, Челинца, Невесиња, Мркоњић Града, Брода, Модриче, Шамца и Добоја.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 1.130, у Универзитетском клиничком центру Републике Српске 405, а у општим болницама 725.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ДЕРВЕНЋАНИ У СУБОТУ НА
ПАРАСТОСУ У ВЛАСЕНИЦИ

Derventski List

ДРУГИ ЗАРАЖЕНИ ВИРУСОМ
КОРОНА У ДЕРВЕНТИ

Derventski List

ЗАДУШНИЦЕ 7. НОВЕМБРА

Derventski List