Derventski list
ИЗДВОЈЕНО Новости

Проходне све
улице и путеви

Са првим снијегом и зимска служба је изашла на терен, те према раније утврђеним приоритетима, чисте и одржавају градске улице и локалне путеве.

Из Одјељења за стамбено – комуналне послове подсјетили су да је посао одржавања путева и тротоара у градском подручју повјерено „Комуналцу“, док је за локалне путне правце задужено предузеће „БС инжињеринг“.

– На основу Програма заједничке комуналне потрошње одређени су приоритети за чишћење улица и тротоара у зимском периоду, те су на основу тога, већ ноћас зимске службе биле на терену. Градске улице се посипају абразивним материјалима и чисте од ноћас – рекли су у одјељењу додајући да је исти случај и са приоритетним локалним путним првцима.

–  Дионице Дервента – Календеровци – Дријен и Дервента – Церани – Осиња – Појезна посутим су ризлом и сољу и у потпуности су проходни. Ови путни правци су приоритетни због аутобуског саобраћаја  – објаснили су из овог одјељења.

Они су још додали да ће се, уколико дође до обилнијих падавина приступити и чишћењу и одржавању и осталих локалних путева на подручју општине.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ЖУНИЋ: О ОДГОВОРУ НА ДЕКЛАРАЦИЈУ
СДА ПОСТИЋИ СРПСКО ЈЕДИНСТВО

Derventski List

РЕЗЕРВАЦИЈЕ ЗА „НАЈЛУЂУ
НОЋ“ УВЕЛИКО У ТОКУ

Derventski List

ДЕРВЕНЋАНИ ПРВАЦИ
СРПСКЕ У ШАХУ

Derventski List