Derventski list
Новости

Заражена једна
особа из Дервенте

Вирус корона у Републици Српској у протекла 24 часа потврђен је код 165 особа, међу којима је једна из Дервенте, а умрло је шест људи, подаци су Института за јавно здравство Српске.

Преминуло је шест мушкараца средње и старије животне доби из Бањалуке (три особе), Пелагићева, Приједора и Вукосавља. Међу новозараженима је 60 особа је из Бањалуке, 13 из Бијељине, 10 из Лакташа, девет из Козарске Дубице, седам из Приједора, шест из Зворника, по пет из Сребренице и Теслића, по четири из Градишке, Пала, Прњавора, Рибника и Сокоца, по три из Источне Илиџе, Котор Вароша, Мркоњић Града и Шипова, по двије из Добоја, Модриче, Новог Града и Челинца и по једна из Брода, Вишеграда, Гацка, Дервенте, Осмака, Петровца, Петрова, Рогатице, Угљевика и Шамца.

До сада је у Републици Српској потврђено 39.274 случаја вируса корона, од чега је преминуло 1.978 особа, док се опоравила 25.701. До сада су тестиране укупно 177.274 особе. Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 572, и то у Универзитетском клиничком центру Републике Српске 225, а у општим болницама 347. У Републици Српској под здравственим надзором тренутно су 4.930 особа, а надзор је завршен код 126.227 особе.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ОЧУВАТИ СЈЕЋАЊЕ НА
СТРАДАЛЕ ДЕТЛОВЧАНЕ

Derventski List

АСФАЛТИРАН ПУТ
У МАЛОЈ СОЧАНИЦИ

Derventski List

СВИ ЂАЦИ 1. СЕПТЕМБРА У
КЛУПАМА, ЧАСОВИ СКРАЋЕНИ

Derventski List