Derventski list
Новости

Ковид-19 утврђен
код једне особе из Дервенте

Корона вирус потврђен је код још 92 особе у Републици Српској, укључујући и једну из Дервенте, а евидентирано је и 14 смртних случајева.

Према мјесту пребивалишта, 38 заражених особа је из Бањалуке, девет из Бијељине, осам из Приједора, по четири Добоја и Кнежева, три из Челинца, по двије из Брода, Градишке, Котор Вароша, Новог Града, Петрова и Угљевика и по једна особа је из Братунца, Вишеграда, Дервенте, Доњег Жабара, Зворника, Источног Новог Сарајева, Козарске Дубице, Лакташа, Лопара, Мркоњић Града, Оштре Луке, Прњавора, Теслића и Шамца.

У посљедња 24 часa, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављенo jе 14 смртних случајева средње и старије животне доби код којих је потврђено присуство вируса корона. Ради се три особе из Бањалуке и по једна особа из Градишке, Источног Новог Сарајева, Зворника, Сребренице, Добоја, Шамца, Вукосавља, Кнежева, Козарске Дубице, Српца и Теслића.

До сада је у Републици Српској потврђенo 39.366 случајева вируса корона, а преминуло је укупно 1.992 особе код којих је потврђен тест на вирус корона.

У Републици Српској, од новог вируса корона, до сада се опоравило 25.769 особа, а тестирано је укупно 177.870 особа.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 566, у Универзитетском клиничком центру Републике Српске 226, а у oпштим болницама 340.

У Републици Српској под здравственим надзором тренутно су 4.852 особе, а надзор је завршен код 126.442 особе.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ДАН СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА,
СЛОБОДЕ И НАЦИОНАЛНЕ ЗАСТАВЕ

Derventski List

Сједница Скупштине
општине 19. фебруара

Derventski List

ПРОЧИТАЈТЕ РАСПОРЕД НАСТАВЕ
У ПРОГРАМУ РТРС-А

Derventski List