Derventski list
Новости

Ковид-19 потврђен код
двије особе из Дервенте

Вирус корона потврђен је код још 225 особа у Републици Српској, међу којима су двије из Дервенте, а евидентирано је и осам смртних случајева.
Према мјесту пребивалишта, 109 заражених особа је из Бањалуке, 32 из Бијељине, 23 из Требиња, 14 из Вишеграда, 10 из Зворника, по четири из Рогатице и Теслића, по три из Калиновика, Лакташа и Љубиња, по двије из Билеће, Дервенте, Добоја, Лопара и Доњег Жабара и по једна из Власенице, Котор Вароша, Милића, Пала, Рибника, Рудог, Српца, Угљевика, Челинца и Шамца.
У посљедња 24 часa, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављенo je осам смртних случајева код којих је потврђено присуство вируса корона. Ради се о особама старије животне доби од којих су по двије особе из Бањалуке и Пала и по једна особа из Градишке, Српца, Бијељине и Требиња.
До сада је у Републици Српској потврђенo 43.477 случајева вируса корона, а преминуле су укупно 2.257 особе код којих је потврђен тест на вирус корона.
У Републици Српској, од новог вируса корона, до сада се опоравило 36.391 особе, а тестирано је укупно 202.067 особа.
Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 512, у Универзитетском клиничком центру Републике Српске 208, а у oпштим болницама 304
У Републици Српској под здравственим надзором тренутно је 3.607 особа, а надзор је завршен код 139.874 особе.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ОБУСТАВЉА СЕ НАСТАВА У
ШКОЛАМА У РС ДО 1. НОВЕМБРА

Derventski List

ЈОШ ПЕТ ПРЕСРЕТАЧА
НА ПУТЕВИМА У РС

Derventski List

ЖУНИЋ: БОРИЋУ СЕ ЗА БОЉИ СТАТУС ДЕРВЕНТЕ

Дервентски лист