Derventski list
Друштво

Стиже подршка „Читалићима“

„Читалићима“ у њиховој акцији да обогате библиотечки фонд у Основној школи „Ђорђо Панзаловић“ притекли су у помоћ и средњошколци Стручне и техничке школе, али и Народна библиотека „Бранко Радичевић“.

Ученици Стручне и техничке школе су покренули акцију сакупљања књига за осињску школу, али ће и сама библиотека ове школе издвојити одређени број књига. Из Стручне и техничке школе су казали да како средњошколци, тако и основци, али и сви остали суграђани могу да донесу књигу или двије у просторије библиотеке ове школе до 7. априла, а акцију је подржала и Народна библиотека „Бранко Радичевић“.
– Запослени у Народној библиотеци одлучили су да подрже пројекат „Читалића“ и акцију средњошколаца Стручне и техничке школе, тако што ће и наша установа упутити значајну донацију овим вриједним малишанима и њиховој школској библиотеци – казали су из Народне библиотеке.
Акција попуњавања библиотеке насловима дио је пројекта ,,Читалићи,, којим су ученици ове школе изборили награду у оквиру пројекта ,,Eupshift,, радионица које реализује организација ,,Genezis Projekt,, у партнерству са УНИЦЕФ -ом, а уз финансијску подршку Краљевине Шведске.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

АКЦИЈА ДАРИВАЊА
КРВИ У ИДУЋИ ЧЕТВРТАК

Derventski List

ГРОБЉЕ ЧИСТЕ ОД СМЕЋА

Derventski List

ЂАЦИ ЈОШ ЈЕДНОМ
ПОЛОЖИЛИ ИСПИТ ХУМАНОСТИ

Derventski List