Derventski list
ИЗДВОЈЕНО РС-РЕГИЈА

Нема отварања кафића
ни у идућих седам дана

У идућих седам дана неће бити отварања угоститељских објеката, рекао је Милош Станишић, члан Управног одбора “Хореке”, након састанка представника удружења са Радованом Вишковићем, премијером РС.

Он је додао да након отварања објеката, Републички штаб неће доности ограничење радног времена, него ће то бити пребачено на локалне заједнице.

– Након отварања број људи ће бити по квадратури, тако да ћемо спасити оне људе који у своје објекте могу примити 100 – 200 људи уз поштовање свих мјера, да не буде тих 50. Самим тим смо додатно њима помогли – казао је Станишић.

Рекао је да им је одобрено да сви који желе одгоду плаћања електричне енeрегије на отприлике 90 дана, могу појединачно да се јаве у Електропривреду.

– Наредне седмице ћемо наставити преговоре. Од сада, један од наших чланова ће бити у Кризном штабу, тако да све мјере које се буду доносиле везано за угоститељство ми ћемо провући кроз наш реалан сектор. Очекујемо да ће мјере бити прилагођеније нашем послу – рекaо је Станишић новинарима.

http://www.nezavisne.com

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

“ПРОСВЈЕТА” БИРА НАЈЉЕПШЕ
ЋИРИЛИЧНЕ РУКОПИСЕ

Derventski List

ДОБОЈ: НАТОЧИО ПУН
РЕЗЕРВОАР И ПОБЈЕГАО

Derventski List

НЕНАД ЂУКИЋ МЕЂУ
19 ХРАБРИХ ПОЛИЦАЈАЦА

Derventski List