Derventski list
Новости

ДНС носилац промјена

Демократски народни савез је политичка партија која је носилац будућих промјена, како на локалном нивоу, тако и на нивоу Републике Српске које ће се неминовно десити већ наредне године.

Истакао је то предсједник ДНС-а Ненад Нешић који је данас у Дервенти одржао састанак са руководством и члановима ове странке, али и предсједником локалног парламента Мирком Земуновићем који се придружио ДНС-у.

Нешић се захвалио Земуновићу што је одлучио да дјелује као члан ДНС-а.

– Ово што се дешава у Дервенти показатељ је да је ДНС политичка партија која је носилац будућих промјена, како на локалном нивоу, тако и на нивоу Републике Српске које ће се неминовно десити већ наредне године, по мојим процјенама, и неминовно је да ће ДНС бити лидер тих промјена – казао је Нешић, те додао да сматра да је управо ова странка фактор стабилности на политичкој сцени.

На челу Повјереништва ДНС-а у Дервенти је Дејан Пјерановић који је истакао да суграђани примјећују напоре и труд који ова странка улаже у побољшање разних сегмената друштва.

– Битно нам је да нас препознају, да се препознају промјене којима ми тежимо и које су потребне да друштво водимо ка бољем и успјешнијем животу – нагласио је Пјерановић додајући да друштво и начин живота којем они теже заслужује и сваки суграђанин, али и сваки становник Српске.

Предсједник Скупштине града Мирко Земуновић и нови члан ДНС-а изразио је наду да ће се ДНС врома брзо наћи мећу водећим странкама.

– Захвалан сам свима у ДНС-у на подршци. Похвалио бих шефа Повјереништва странке у Дервенти који се прихватио тешког посла, те обновио и рестаурирао партију која има углед како на градском, тако и на државном нивоу – казао је Земуновић.

Састанку у Дервенти присуствовали су и високи функционери странке Драгутин Родић, Дане Малешевић и други.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

СДС и ПДП у коалицији,
Ковачевић заједнички кандидат за начелника

Derventski List

ВИШЕ НАСЕЉА
БЕЗ СТРУЈЕ

Derventski List

ПРОСВЈЕТНИ РАДНИЦИ
ПРОСЛАВИЛИ ШКОЛСКУ СЛАВУ

Derventski List