Derventski list
Новости

Заражене три
особе из Дервенте

Вирус корона потврђен је код 66 особа у Републици Српској од којих су три из Дервенте, а евидентирано је и десет смртних случајева, подаци су Института за јавно здравство РС.

Према мјесту пребивалишта, 13 заражених особа је из Бањалуке, шест из Бијељине, по пет из Зворника и Мркоњић Града, четири из Шамца, по три из Дервенте, Добоја, Модриче, Теслића и Угљевика, по двије из Братунца, Вишеграда, Градишке, Језера, Костајнице, Оштре Луке, Приједора, Прњавора, Рибника, Станара, Требиња и Фоче.

У посљедња 24 часa, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављенo je десет смртних случајева код којих је потврђено присуство вируса корона. Ради се о особама средње и старије животне доби од којих су три особе из Зворника, по двије из Новог Града и Добоја и по једна из Козарске Дубице, Фоче и Шипова).

До сада је у Републици Српској потврђено 63.217 случајева вируса корона, а преминулe су укупно 3.554 особе код којих је потврђен тест на вирус корона.

У Републици Српској, од новог вируса корона, до сада се опоравило 44.210 особа, а тестирано је укупно 266.660 особа.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 546 у Универзитетском клиничком центру Републике Српске 206, а у осталим болницама 340. На респиратору су 64 особе (27 у Универзитетском клиничком центру Републике Српске, 37 у осталим болницама).

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

Без струје дијелови
Агића и Мишковаца

Derventski List

СВЕТОСАВСКИ БАЛ
2. ФЕБРУАРА

Derventski List

ПРОЈЕКАТ „ПУТ КА ВРХУ“ ОБИЉЕЖИО
20 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

Derventski List